Senorita Karaoke étterem

Egyre kedveltebb szórakozási forma idehaza is a Nyugat-Európában már régóta hódító karaoke. Nemrég nyitotta meg kapuit Óbudán a Huszti út 40. szám alatt a Senorita Karaoke étterem, ahol bárki hódolhat ennek a nagyon szórakoztató időtöltésnek. Bódi Imre, a Senorita tulajdonosa elmondta, hogy idehaza először a Közgáz klubban látta-hallotta ezt a fajta szórakozási formát. A buli rendkívüli hangulatának köszönhetően már akkor megtetszett neki az ötlet, de a végső lökést egy ismerőse lagzija adta meg, ahol szintén mindenki kipróbálhatta énektudását, és a karaoke segítségével egy picit belebújhatott a világsztárok bőrébe. Ahogy Imre fogalmaz: "A zene örök, és csak klip kérdése, hogy mire "indul be" a közönség. A karaokéban az a jó, hogy a 18-tól a 70 évesig mindenki megtalálja benne a kedvenc dalát, legyen az modern tánczene vagy akár magyar nóta. Egyelőre természetesen még a fiatalok vannak többen, de bízom benne, hogy az idősebbek is felfedezik maguknak a karaokét."

Jelenleg 400 felvétel közül választhat az, aki ellátogat a Senoritába. A hangulat fokozásáról egy műsorvezető gondoskodik, aki négy órán keresztül vezényli a show-t, mozgatja a társaságot. Persze a karaoke nem csak az éneklésről szól, hiszen a dalok között mulatságos játékok szórakoztatják az aktív közönséget. Ilyen például a mindenki által jól ismert székfoglaló, amelyben az állva maradt "büntetése", hogy ő lesz a következő, akinek énekelnie kell. Tulajdonképpen a karaoke végső lényege az, hogy a 10-12 fős társaságok összekovácsolódjanak.

A karaoke mellett rendszeresen élőzenés produkciók is helyet kapnak a kis kulturális centrumként is üzemelő étterem repertoárjában, tudatosan felvállalva a 18-30 év közötti és a 40 év fölöttiek kulturált szórakoztatását. Ennek jegyében rendeztek már Poór Péter és Paudits-estet, ahogyan Katalin-bált is.

Persze az étterem nem csak a zene szerelmeseinek nyújt különlegességet, hanem a finom ételek kedvelőinek is szolgál néhány meglepetéssel. A mesterszakács felügyelete alatt készülnek magyaros ízesítésű, elsősorban bélszín alapú ínycsiklandozó étkeik. Ráadásul minden vendégnek egy itallal kedveskedik a séf. Nyáron pedig a kerthelyiség és az automata tekepálya fokozza a hangulatot.

Érdemes tehát mindenkinek ellátogatnia Budapest első karaoke éttermébe, amely Óbudán, a Kaszásdűlő HÉV megállótól 5 percre, az Aréna mellett található.

2000. november 5.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster